Suport Online

acum suntem:

sau telefonic:

0744.288.530
0744.393.211
Iti expira asigurarea?si te anuntam noi care este cea mai buna oferta
Intrebari frecvente asigurari

Iata cateva informatii pe care ar trebui sa le stiti atunci cand doriti sa incheiati o asigurare:

 

CE POLITA DE ASIGURARE SA ALEG?                    
                        
Va propunem 2 criterii esentiale in alegerea celei mai bune polite de asigurare.                     

1. La societatea unde detineti polita CASCO

Daca detineti o polita de asigurare CASCO pentru autovehiculul dumneavoastra, raspunsul este: societatea de asigurare la care detineti si polita CASCO, avand in vedere ca beneficiati de CASCO extern GRATUIT!                    

Daca nu optati pentru aceeasi societate, in general veti plati aproximativ 10% din prima de asigurare CASCO pentru o luna de extindere CASCO. Daca diferenta dintre pretul RCA-ului cel mai ieftin si cel la societatea unde detineti polita CASCO este mai mica decat o extindere a politei CASCO (in cazul in care aveti o singura iesire cu masina din tara) puteti opta si pentru polita SUPER IEFTINA.               
                        
2. Cel mai bun pret

Avand in vedere ca este o polita de care nu beneficiati in mod direct, puteti sa alegeti cel mai mic pret si astfel reduceti cheltuielile de intretinere a autovehiculului, celalalt participant la trafic putand utiliza polita RCA solicitand despagubirea si in baza politei CASCO si astfel beneficiaza de seriviciile dorite.                    

Platforma noastra va garanteaza alegerea celui mai bun pret oferit de asiguratori! Trebuie doar sa introduceti datele in meniul de comanda si veti avea oferta la toate societatile de asigurari.
                        
                        
CE SE INTAMPLA DACA PIERD POLITA DE ASIGURARE?                    
                        
In primul rand, puteti solicita brokerului de asigurari o copie a politei de asigurari, in baza careia puteti face dovada la un eventual control ca detineti o polita de asigurare in vigoare.                        
Ulterior, in baza unei cereri de emitere a unui duplicat, ce trebuie depusa la brokerul de asigurari sau la societatea de asigurari, se va elibera un duplicat. Exista societati de asigurari care solicita anularea politei pierdute printr-un anunt la Monitorul Oficial.                        
                        
                        
CE SE INTAMPLA DACA FAC UN ACCIDENT?
                        
Va recomandam sa contactati de urgenta Brokerul de asigurari! Brokerul va raspunde prompt cu toate informatiile necesare pentru a declara accidentul, a conserva daunele si a recupera despagubirea de la societatea de asigurare. Pentru mai multe amanunte consultati rubrica in cazul unui accident.
                        
                        
Pentru alte nelamuriri si intrebari, va stam la dispozitie in vederea clarificarii acestora!